Creative-Cuisine

Creative-Cuisine

om allt i världen

Viktiga och intressanta händelser och tankar som är av betydelse för mig

9.5/10 poäng för Adam Albin

Mat och VinPosted by Heinz Glöckler Tue, August 02, 2016 14:01:08

Adam/Albin - Det inte många gånger jag blir lyrisk över en Middag. Jag lyfter min gamla stora kockhatt för en kulinarisk prestation av absolut toppklass. Jag visste att krogen håller toppklass med denna kompetens - men att blir serverad en Meny med perfekta råvaror, perfekta smaker där genomgående i Menyn råvarans särart lyftes av tillbehör som i konsistens och balans i smaken gör rätterna till en helhetsupplevelse - förekommer inte ofta. Stor hantverkskunskap Hand och Tanke ...i perfekt harmoni - att vi sedan inte behövde äter ett påtvingad meny bordsvis som är så vanligt i Toppgastronomin är rent av sensationellt. Vi tre personer kunde beställa in alla rätter på matsedeln , delar mellan oss och smaka oss genom dessa läckerheter. Alla rätter höll. otrolig hög klass i hantverklig utförande, med höga och balanserade smaker - allt sitter perfekt hos Albin och Adam. Det doftar, det ryker, maten är varm - något som jag sällan erhåller när det så många "lägg". Servisen håller hög diskret klass och låter oss har roligt vid bordet - ni vet jag gillar inte gastronomiska tempel eller kyrkor. Att sedan priserna är rimliga förhöjer ytterligare upplevelsen. Besöket bekräftar min teori - krogar på vägen upp med unga förmågor är det man ska besöka - där hittar du lekfullheten, nytänk och hjärtat. Så nu delar jag ut för första gången 9,5 poäng av 10 poäng i Sverige. Tidigare 9,5 poäng fick Atera i New York, Ocean i Porches Portugal förra året. www.adamalbin.se



  • Comments(0)//blogg.creative-cuisine.se/#post623